JEDEME NA VÍTĚZNÉ VLNĚ!! DSK Basketball Brandýs - Slovanka Praha  86:61 (48:37)

Velmi důležitý zápas o to, kdo se ujme v sérii hrané na tři vítězná utkání vedení 2:1 a tedy kdo bude mít k dispozici mečbol již ve 4. zápase. 
 
My jsme nastoupili do domácího zápasu stejně jako ve druhém zápase, tedy Irena Vrančič - Martina Šťovíčková - Timi Najbrtová - Jana Maršíková - Leeza Burdgess.  Tahle pětka začala přesně jak jsem i přál. Ostrá obrana, rychlý přechod do útoku a precizní zakončení. Za stavu 15:6 přišly do hry naše Američanky Kia Johnson a Kwanza Murray, které utrhly vedení po 1. čtvrtině až na 23:10. Hned to vypadalo, že bychom mohli prožít klidný zápas. Ovšem Slovanka zvýšeným úsilím v útoku a zejména při doskoku získala několik odražených míčů v řadě a vrátila se do zápasu. A to takovým způsobem, že snížila až na rozdíl pouhých 6 bodů. V tu chvili naštěstí utrhly trojkou skóre Murray a Najbrtová a zase se klidnějíi dýchalo. 
 
Po přestávce jsme už nastoupili opět plně koncentrovaní a protože jsme dobře doskakovali a hráli rychlý protútok, rozdíl ve skore dále narůstal a to až na 30 bodovou hranici. V závěru už byla koncentrace menší, protože jsme si užívali pocit vítězství. 
 
Podali jsme úžasný týmový výkon, vždyť 5 hráček dalo víc než 10 bodů, zaznamenali jsme 19 asistencí. Také se nám oproti minulým zápasům dařily trestné hody - 82% při střelba 14/17 je velmi slušné. 
 
Body DSK: Murray 22, Johnson 16, Burdgess 13 (+8d.), Šťovíčková a Ceralová 10 (+8d.), Najbrtová 9, Maršíková, Vrančič a Ebenohohová, po 2, Durdová, Kučerová, Pitrová. 
 
 
4. zápas playout o 9. místo se hraje ve středu, 3. dubna v 18:00 v Praze-Hloubětíně,  v hale Rokytka, tedy v Hloubětínské ulici za bazénem 
 
Přijeďte nás podpořit! Může to být poslední letošní ligový zápas našeho týmu!