První utkání jsme ztratili v závěru. Teď to musíme Slovance v uterý oplatit stejnou mincí DSK Brandýs - Slovanka 56-65 (21:32)

První zápas série o 9 místo jsme nakonec prohráli. začátek nám vyšel, vedli jsme 12:6 a vypadalo to s námi dobře. Jenže potom jsme nakupili ztráty a soupeř trestal. 
 
Asi nejtristnější byly naše trestné hody, které jsme za poločas měli 1/10, takže se asi nešlo divit poločasovému stavu 21:32. 
Druhý poločas jsme ale byli jiným družstvem. Trestné hody padaly jeden za druhým (nakonec  9/12)  a my postupně stahovali náskok soupeře, až jsme 3 minuty před koncem srovnali na 54:54 a všřili v dobrý konec. Ten ale nepřišel. Slovanka využila zkušeností ze zápasů o záchranu, doslova se vrhala nájezdy pod náš koš pro fauly, které byly odpískány. Posledních 9  bodů z 11 dosáhla Slovanka ze střelby z čáry trestného hodu a rozhodla tak první zápas pro sebe. k výhře nám nepomohlo ani skvělých 20 doskoků Leezy Burdgess, které se ale nevedlo střelecky. 
 
Body DSK Brandýs: Murray 23, Vrančič 11 (+7 doskoků a 6 získaných faulů), Johnson 9, Ceralová 6 (+7 doskoků), Burdgess 5 (+20 doskoků), Šťovíčková 2, Durdová, Najbrtová, Maršíková, Ebenhohová, Pitrová