JEDEN VÝBORNÝ POLOČAS NA CELKOVOU VÝHRU NESTAČÍ Levhartice Chomutov - DSK Basketball Brandýs 95:67 (45:40)

Celý první poločas byl naprosto vyrovnaný, vždyť ve vedení se oba týmy za 20 minut vystřídaly celkem 13x.. Nám mimo jiného fungovala dobře i zona 3-2 a 40 nastřílených bodů na hřišti soupeře byla opravdu dobrá vizitka. Chomutov nakonec trojkou utrhl poločas pro sebe, ale bylo stále o co hrát. Bohužel druhý poločas nám nevyšel už tak dobře, udělali jsme pár zbytečných ztrát a procento úspěšnosti střelby šlo také dolů. A při neúčasti nejlépe doskakující hráčky ligy Leezy Burdgess nám právě doskoky dělaly velké starosti. To vše rezultovalo ve snadné rychlé protiútoky Chomutova a jaho přesvědčivé konečné vítězství. 
 
29 body (a 5 doskoky) se blýskla Kwanza Murray, která je po zranění zpět ve formě. Kiana Johnson přidala 13 bodů. Lucka Ceralová dosáhla ze základní pětky na 8 doskoků a 6 bodů. Poprvé po dlouhé absenci nastoupila kapitánka Jana Maršíková. První střídání nebylo to nejlepší v Janině kariéře, ale postupně se dostávala do hry a v obraně prokázala svoje kvality. V sobotu bude připravena. Líbil se také výkon Naty Durdové. 
 
Na doskoky jsme prohráli 36:60, což bylo opravdu rozhodující. 
 
Body DSK Brandýs: Murray 29, Johnson 13, Vrančič 8, Ceralová 6, Durdová 4, Šťovíčková 3, Pitrová a Ebenhohová po 2, Najbrtová, Holá, Maršíková.